Treffpunkt Vatnelian

Kombiner ditt arrangement med naturopplevelser og avslapping

Vatnelian Hytteliv

Stedet består av 4 hytter og en innredet låve med totalt 8 separate boenheter. Det er kjørevei helt frem til døren på alle hytter og gode parkeringsmuligheter. Uteområder er pent opparbeidet og meget barnevennlige. Se Boenheter for mer detaljert informasjon om de forskjellige hyttene.Vatnelian Grupper

Vatnelian har overnattingskapasitet for grupper med 100 personer. Låven har en modernisert storstue med plass til alle. På Låven er det også storkjøkkenfasiliteter som er velegnet til store grupper. Det er gode parkeringsmuligheter i umiddelbar nærhet til hyttene.Vatnelian Opplevelser

Turer i fjellet

Rundt Vatnelian ligger det et utall av fjelltopper, så mulighetene er mange for en topptur. Like ovenfor Vatnelian ligger et stort myrområde ca 8-900 m.o.h. Her kan man finne både multer og tyttebær. Den mest kjente toppen i området heter Ordalsåta, 1137 m.o.h. På et fjellplatå like ovenfor Vatnelian ligger et idyllisk fjellvann som heter Ljåmanntjønn. Det er tilgjengelig for både små og store. I Ljåmanntjønn kan man både fiske og bade.

Badstue

På en idyllisk plass nede ved Nystaulvatnet er det en romslig vedfyrt badstue som i kombinasjon med et bad eller snøbad gir en fantastisk naturlig spa opplevelse.

Vierli Skisenter

Vierli Skisenter har fem skitrekk og 6575 meter med nedfarter som ligger over 1000 m.o.h. fordelt på 9 nedfarter. De tilbyr masser av hopp, big jumps, rails mm. Stor skiutleie samt skiskole. Vierli kjelketrekksenter er en av Norges største med over 100 kjelker og tre nedfarter - en aktivitet for hele familien! Det som særpreger anlegget er fleksibiliteten: Her er det muligheter for både trente alpinister og små barn som skal leke på ski. Sesongen varer fra desember til mai. Vierli ligger cirka 1 times kjøretur fra Vatnelian.

Link til Vierli Skisenter

Robåt og fiskemuligheter

Vatnelian grenser til Nystaulvatnet som er godt egnet både til fiske og opplevelser. En robåt som tilhører eiendommen kan benyttes av gjestene. Ønsker man en lengre rotur er det mulig å ro gjennom en sjarmerende naturkanal som binder Nystaulvatn til Liervatn.

Skiløyper

Vatnelian er tilknyttet Morgedal området, som i mange år har blitt kalt Skisportens Vugge. Det er rikelig med skiløyper og muligheter både for den som ønsker en hyggelig tur med familien, utfordrende fjelløyper og den ekstreme offpiste kjøreren.

Status for oppkjørte løyper
Kontakt oss

For henvendelser om leie ber vi deg registrere din forespørsel under Leie

For andre henvendelser benyttes følgende kontaktperson:
Henning Tangen
Hafrakersløyfa 21
3960 Stathelle
Tlf: +47 915 91 163
Epost: booking@vatnelian.noAdresse til Vatnelian

Vatnelianvegen 201
3850 Kviteseid
Få veibeskrivelse her!